Plukk, Studér, Spis: Nyttevekstkurs for familier

Nyttevekster for barnefamilier

Praktisk info

Dato: 22.05.22

Tidspunkt: 12:00 - 15:00

Adresse: Gudbrandsdalsvegen 400, 2624 Lillehammer, Norge

Forening: Lillehammer sopp- og nyttevekstforening

Region: Innlandet

Antall ledige plasser: 2

Pris fra: 300 kr

Arrangementet er stengt for påmelding

Ta med familien og lær om våre spiselige, ville nyttevekster og hvordan du lager mat med dem

Plukking av ville nyttevekster, både de grønne spirene og de fargerike blomstene, er noe som ligger naturlig for oss alle, og barn er særlig gode på det. Vil dere lære å sanke disse vekstene sammen som familie? Bli med på Plukk, Studér, Spis: Nyttevekstkurs for familier!

Kurset tar utgangspunkt i boken Plukk Studér Spis, hvor dere lærer om vanlige planter, sopp og bær i norsk natur, samt matlaging med dem – skrevet for barn! 🙂 Dere får boka tilsendt i posten + et foredrag på epost, slik at dere først kan selvstudium sammen. Noen dager etter går vi tur til Sundgården, hvor vi plukker nyttevekster og lager mat av det vi finner. Ta gjerne også med planter dere kjenner igjen fra boka til kurset!

HVA LÆRER VI?

Målet er at din familie blir kjent med vår spiselige natur sammen, og blir trygg på å bruke noen nyttevekster i matlaging.

NÅR HOLDES KURSET?

Søndag 22. mai, kl 12-15, på Sundgården, Lillehammer. Parkering nedenfor Fakkelgården, se kart. Vi starter presis, så vær ute i god tid.

HVA KOSTER KURSET?

Kr 300,- for medlemmer, 400,- for ikke-medlemmer. Boken Plukk Studer Spis er inkludert i prisen.

HVORDAN MELDER VI OSS PÅ?

Dere melder dere på som 1 familie, og spesifiserer navnene i Kommentar-feltet i påmeldingen, slik at vi vet hvor mange som kommer. Vi har plass til totalt 5 familier.