«De åtte fjellene» – kino, ost og vin fra Italia

Hentet fra: https://p3.no/filmpolitiet/2023/02/de-atte-fjellene/ Foto: Selmer Media Foto: Selmer Media

Praktisk info

Dato: 20.04.23

Tidspunkt: 18:00 - 22:00

Adresse: Kirkegata 69, 2609 Lillehammer, Norge

Forening: Lillehammer sopp- og nyttevekstforening

Region: Innlandet

Antall ledige plasser: 2

Pris fra: 150 kr

Arrangementet er stengt for påmelding

Storslått film og italiensk aften på Lillehammer kino

Vi inviterer til italiensk aften på Lillehammer kino torsdag 20. april kl. 18.00! Vi begynner med litt deilig italiensk ost og -vin før vi ser den storslåtte italienske filmen De åtte fjellene.

Her er hva NRK Filmpolitiet skriver om filmen:

««De åtte fjellene» forteller en interessant historie om vennskapet mellom to menn over flere tiår, med dragning mot fjellets ensomhet som en fellesnevner … Regissør-paret Felix van Groeningen og Charlotte Vandermeersch («Alabama & Monroe») lykkes med å skildre de store linjene i hovedfigurenes historie, fortalt gjennom en rekke nære og intime øyeblikk som blottlegger deres indre, til tross for at begge, som menn flest, har vansker med å gi uttrykk for sine følelser.

Dette, kombinert med naturbilder så vakre at de kan ta pusten fra deg, gjør «De åtte fjellene» til en dyp, emosjonell og smellvakker utforsking av meningen med livet, veivalgene vi tar og hva vi kan bety for hverandre.» Klikk her for å lese hele anmeldelsen.

Hentet fra: https://p3.no/filmpolitiet/2023/02/de-atte-fjellene/ Foto: Selmer Media

Hentet fra: https://p3.no/filmpolitiet/2023/02/de-atte-fjellene/ Foto: Selmer Media

Medlemspris for kvelden er kr. 150,- som inkluderer film, ost og et glass vin. Kr. 350,- for ikke-medlemmer. Mulighet for å kjøpe mer vin i baren. Påmeldingsfrist 9. april.

NB: Hvis du har allergier, vennligst send det til oss på post@lson.no, senest 9. april (allergier karakteriseres som sensitive personopplysninger. Vi vil derfor ikke lagre denne informasjonen etter at arrangementet er over).

Blir du med på en hyggelig kveld, og en nydelig filmopplevelse? Klukk under for å se trailer:

 

De åtte fjellene