Fra: 11.05.2021 18:30
Til: 11.05.2021 21:00
Adresse: Øverbygdsvegen 133, 2836 Biri, Norge
Forening: Lillehammer sopp- og nyttevekstforening
Region: Innlandet
Pris medlem: Gratis:
Pris ikke-medlem: Gratis:
Antall plasser: 5
Antall plasser igjen: 3
Arrangementet er allerede ferdig
Lær å lage god og lettvinn turmat av ville vekster!
Dette arrangementet er dessverre avlyst!
Sigstadstua er en veldig trivelig husmannsplass på Biri (Øverbygd), bortenfor Sigstad gård. Her bor Anne Sigstad, som er aktiv hos oss og har holdt på med nyttevekster i mange år. Anne er opptatt av å lage enkel og god mat med de råvarene man har, og bruker gjerne det hun finner av ville vekster rundt seg.
11. mai (NB: endret fra 5. mai pga sen vår) kl 18.30-21 inviterer Anne til en kveld hvor vi sanker nyttevekster og lager mat med fokus «Mat på tur». Ta med ditt eget stormkjøkken/primus, og annet utstyr til matlaging. Nærmere informasjon om ingredienser og utstyr som må medbringes, gis beskjed om til de påmeldte i forkant av arrangementet.
Vi har 5 bord, derfor har vi plass til 5 cohorter (1 cohort = max 2 personer). Det vil ikke være mulighet til å være inne, derfor må vi ta forbehold om vær.
Sigstadstua ligger ca 25 minutters kjøretur fra Lillehammer, se kart under. Arrangementet er gratis og åpent for alle (passer best for voksne). Velkommen til Vill mat på tur på Sigstadstua! 🙂
Om smittevern
Når alle praktiserer de samme reglene får vi trygge og fine arrangementer, der matopplevelsen kan være i sentrum 🙂